طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی

خمیر پیتزا اصلی‌ترین بخش این دسته از غذاها است که در هر رستورانی سرو می‌شود. خمیر پیتزا باعث می&zwnj

توسط مدیر سایت در 9 مرداد 1402

خمیر پیتزا اصلی‌ترین بخش این دسته از غذاها است که در هر رستورانی سرو می‌شود. خمیر پیتزا باعث می‌شود تا پیتزا با طعم و دستگاه جا به جا شده و بهترین طعم را داشته باشد. در این مقاله، به بیان طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی خواهیم پرداخت. با استفاده از فرمولاسیون مناسب و رعایت اصول موجود در ساخت خمیر، می‌توانید خمیر پیتزای خوشمزه و شیرینی بپزید.

عناصر مورد نیاز

برای تهیه خمیر پیتزا رستورانی به عناصر زیر نیاز دارید:
- آرد قیمتی ۵۰۰ گرم

- نمک یک قاشق چایخوری

- خمیر مایه ییست گرم

- آب گرم ۲۵۰ میلی‌لیتر

- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

- شکر نیم قاشق چایخوری

- غلات ذرت یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای تهیه خمیر پیتزا رستورانی، مراحل زیر را دنبال کنید:
1. ابتدا آرد قیمتی را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس نمک و خمیر مایه را به آن اضافه کنید

   + از یک قاشق چایخوری برای اندازه‌گیری نمک استفاده کنید

   + خمیر مایه باید به دمای اتاق قبل از استفاده گرم شود

2. آب گرم را کم‌کم به مواد تهیه خمیر اضافه کنید و همزمان با استفاده از دستانتان، مواد را با هم مخلوط کنید. مطمئن شوید که خمیر یکپارچه و مرطوب شود

   + برای ترجیح دادن حالت پا مانند، ابتدا نیمی از آب را اضافه کنید و سپس آب به آرامی اضافه کنید

3. خمیر را روی سطح کار و خمیرزنی کنید تا به طول کافی لازم رسیده و انعطاف‌پذیر شود

4. روغن زیتون را به ظرف دیگری منتقل کنید و شکر و غلات ذرت را به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را به خمیر اصلی بیفزایید و دوباره آن را با یکدیگر مخلوط کنید

   + برای ترجیح دادن رایحه و مزه خمیر، می‌توانید به جای روغن زیتون از روغن اسطوخودوس یا روغن نارگیل استفاده کنید

5. حالا، خمیر را درون کاسه بزرگ بگذارید، با یک حوله گرم بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود

6. پس از گذشت زمان مشخص شده، خمیر را از حوله بیرون بیاورید و روی سطح کار با آرد پاشی کنید. سپس خمیر را به ترتیب برتر و بالا و پایین و چپ و راست خم کرده آن را نرم کنید

7. حالا، خمیر را به دو تکه ی مساوی تقسیم کنید و هر یک را با یک حوله پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید

8. پس از سپرده کردن خمیر، آن را بر روی سطح کار با آرد پاشی کنید و با استفاده از یک رول بزرگ، خمیر را به ابعاد دلخواهتان روی سطح کار باز کنید

9. حالا، خمیر را به آرامی بر روی تخته پیزا انتقال دهید و با توجه به سلیقه خود، طبقه بندی پیتزا را انجام دهید

   این پیتزا را درون فری سرخ کنید در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه. بهترین طعم و لذت خمیر پیتزا را در میانه پخت حاصل می‌شود و در طبقه بندی کامل، می‌توانید از انواع مختلف پیتزا لذت ببرید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله، به بیان طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی پرداختیم. با رعایت مقادیر و روش‌های مشخص شده، خمیری لذیذ و منحصر به فرد تولید کنید. همچنین، با استفاده از مخلوط‌کن‌های مختلف، می‌توانید به ابتکار خود بیشتر پیشروی کنید و نتیجه‌ای منحصر به فرد به دست آورید.  
برای تهیه خمیر پیتزا با طعم رستورانی، مطمئن شوید که همواره از مواد با کیفیت استفاده می‌کنید و روش تهیه را به دقت دنبال می‌کنید. پیزا ساخته شده با این خمیر، بهترین گزینه برای لذت بردن از یک وعده شبانه طعم‌دهنده


سایت

منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن